Friday, October 15, 2010

-menang!!-

Jiwa raga masih lagi excited nih... hahaha.. Tangan pon menggigil jek.. hikhik..


Sebenarnya arituh blog ni ade wat contest Siapa pengomen ke 1000 dapat topup Rm10. Aku pun dgn excited nya mula la nk join contest ni..sbb senang kn? komen je..sape xnak..? Ala topup RM10 je pun (ayat org jeles mmg mcm ni..haha)..saba oke? Rezeki aku. Aku pun dok la komen dekat setiap entry dia yg aku baca. Entry dia mmg bes2. Lawak2 taw. Aku pestime bace entry lawak dia..aku terus follow..haha..


Saat2 tawu aku pemenangnya.. :)


Aku baru balik dari keje..teros online. Mula2 bukak facebook. Pastu bukak Blog. Aku view la blog. Baca mesej2 kat Shoutbox. Aku bace ade tahniah2 bagai. Mula2 tu pelik jgk. Pastu scroll down lagik tgk tuan blog yg buat contest tu msj  mcm nih..


anda adalah pemenang bertuah sy utk pengomen ke-1000..tahniah erk..masuk blog sy..sy nk tahu awk pakai line apa..

+..aku lah pemenangnya..+

Alhamdulillah.. Hehe..seronok bhai..haha.. Tp yg xberapa best nya..aku menang atas komen entry bertajuk 'Rahsia punggung??'..hahaha. :P

Now da dapat topup tuh. Aku pakai maxis n digi. Tapi disebabkan aku nya maxis masih ada kredit. Jadi aku decide amik digi la. Ingat tuan blog nak bagi 2 2 sekali. hehe :)

+..hehe..bkn nih dia bagi..dia bagi kod je..+

Sape yg xpercaya aku menang, silalah percaya.. Kalau x percaya jugak..Sila ke tempat ini.

p/s : Murah rezeki aku hari jumaat ni..Alhamdulillah.

2 komen.:

shah87 said...

tahniah erk jd pengomen ke 1000 shah..
hehehehehehehehe..

nurul atiqah said...

@shah87
hehe tengs erk.. len kali wat lagi erk...